Överlägg

Hem

Dags att renovera badrummet?

Räkna med oss och få en kostnadseffektiv offert!
Vi renoverar ett stort antal badrum varje år och hos oss får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan som vi tillsammans går igenom och utformar och självklart får du engagerad projektledare som är med dig hela vägen från start till mål.

Försäkringar

10 år tätskiktsgaranti, 4 år på vårt arbete och på inredning gäller respektive leverantörs garanti. Vi har gällande entreprenad- och ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. Efter utförd entreprenad får ni kvalitetsdokument och intyg på alla arbeten.

Med detta sagt hoppas vi på att din badrumsrenovering ska bli en trygg och spännande process som alla i familjen blir nöjda med. 

Vi lämnar alltid en kostnadseffektiv offert.

Totalrenovering

Vi erbjuder totalentreprenad på din lägenhet/ villa renovering!  Oavsett om du behöver få din fastighet renoverad eller du behöver bygga en enklare klädkammare så kan du tryggt vända dig till oss så hjälper vi dig snabbt, säkert och effektivt.

Vi lämnar alltid en kostnadseffektiv offert.

Det som är vår stora styrka och är att vi kan utföra allt arbete vid en totalrenovering ; målning, snickeri, golvläggning, golvslipning, köks- och badrumsrenovering, rivningsarbeten, el och VVS. All kompetens  under samma tak.

Köket – Här möts vi och trivs

Du har ditt drömkök klart för dig i huvudet. Det kanske är stort, vitt, öppet och med plats för många middagsgäster. Eller litet, färgsprakande och ombonat?

Nu är det dags att förverkliga projektet!

Oavsett hur just din köksdröm ser ut hjälper vi dig att förverkliga den.

Hos oss är allt möjligt! Vi erbjuder totalentreprenad på ditt köksrenovering. All kompetens och godkända certifikat under samma tak.

Fasad

Huset skal är viktigt att ta hand om för att inte skador ska uppstå och för att behålla eller öka värdet på din fastighet.

Vi utför:

  • FASADMÅLNING PANEL / PUTS
  • FÖNSTER RENOVERINGAR
  • SNICKERI
  • BOSTADSRÄTTSENTREER


Portfolio


Vår vision

Alltid fria offerter

Egna byggställningar

Trygga garantier

Utbildad personal


Vår vision

Att vara en entreprenör som bidrar att förbättra morgondagens miljö genom kunskap och teknik.

Elitcom Service Nordic AB i Norrköping erkänner vikten av innovation och främja en kultur av ständiga förbättringar. Processen med att bygga ett företag och arbetskraft för framtiden kräver enorm anpassningsförmåga och vision.


Elitcom Service Nordic AB i Norrköping

Vi sätter stort värde i kompetensen hos de anställda och organisationen är en viktig del i vår verksamhet och därmed effektiviteten.

Värt att säga om våra medarbetare är att alla har gedigen utbildning och lång erfarenhet inom snickeri och måleribranschen.

Våra kunder är både fastighetsförvaltare så som HSB till privata aktörer som behöver hjälp med sitt hus.  

Vill du bli kontaktad?


Kontakt

Elitcom Service Nordic AB
Org. nr: 559164-1419

Gatuadress: Axel Swartlings gata 172
Postadress: 603 77 Norrköping

E-post: info@elitcom.se

Kontaktperson & Firmatecknare: Tomas Jakobsson
Telefon: +46 (0) 736-77 29 59