Överlägg

Badrum

Dags att renovera badrummet? 

När vi fått ditt förtroende att genomföra renoveringen börjar vi med ett uppstartsmöte där vi går igenom vad som ska göras innan vi kör igång. Sedan följer arbetsprocessen ett antal etapper som du kan läsa nedan om.

Etapp 1 
Vi river badrumet ner till grunden, inklusive alla ytskikt. All byggskräp bortforslas löpande och kontinuerlig.

Etapp 2 
Vår snickare bygger upp badrummet förstärker reglar samt monterar godkända våtrumskivor, alternativt spackla befintligt massivt underlag och vi gjuter golv.

Etapp 3 
Montering värme slinga. Vi flyttspacklar (fallspackel) badrummet så att vattenavrinningen till golvbrunnen blir korrekt.

Etapp 4 
Vi besiktar fallet till golvbrunnen och börjar sedan arbeta med tätskikten. Vi använder oss alltid av det nyaste foliesystemet på alla väggar och golv. Plattsättaren kommer och monterar kakel och klinker.

Etapp 5
El- och rörmockaren drar nytt; el till belysning, värmegolv och eluttag med mera samt nytt vatten och rör i badrummet.

Etapp 6
Vi målar de två sista strykningarna av taket. Montering av foder, tröskel och inredning.

Etapp 7
El- och rörmontören kommer för sista gången och kopplar in belysning, golvvärme och vatten.

Etapp 8 
Slutstädning av badrummet och alla andra rum som kan ha påverkats av renoveringen. Kvalitet rakt igenom, från start till mål.

Försäkringar

10 år tätskiktsgaranti, 4 år på vårt arbete och på inredning gäller respektive leverantörs garanti. Vi har gällande entreprenad- och ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. Efter utförd entreprenad får ni kvalitetsdokument och intyg på alla arbeten.

Med detta sagt hoppas vi på att din badrumsrenovering ska bli en trygg och spännande process som alla i familjen blir nöjda med. 

Vi lämnar alltid en kostnadseffektiv offert.


Vill du bli kontaktad?

Information 

När vi fått din intresseanmälan tittar vi på informationen du angett och återkommer sedan till dig.

Då får du chansen att berätta mer om din fastighet och vad du behöver hjälp med. Vi kan då bestämma ett datum & tid då vi kan titta på din fastighet och ge dig ett kostnadsförslag.

Du kan även ringa eller skriva till oss direkt.

+46 (0) 736 – 77 29 59

info@elitcom.se