• slide 1

Elitcom grundades ursprungligen som El & Storköksservice Mellansverige i Norrköping år 2009 och var en enskild firma som levererade tjänster inom el, installationer, storkök och hantverkeri för privatpersoner, restaurang och företag.
Dess elektriker har en allmän behörighet utfärdat från Elsäkerhetsverket enligt dess behörighetsföreskrifter (ELSAK-FS 2013:1). Nu har verksamheten utökats så att det även innefattar att leverera tjänster inom bygg, IT och media.

Genom införandet av en universitetsutbildade systemutvecklare och journalist där båda har en bred kompetens och erfarenhet inom IT-utveckling respektive journalistik till företaget, så skedde namnbytet av företaget som ett omfattande steg till att omforma företagets mål, visioner och idéer. Det innebar även att låta företagsnamnet representera en utökad beskrivning på alla dess verksamheter.

Elitcom kommer att fortsätta med att leverera högkvalitativa tjänster inom el både till nya och återkommande kunder, samtidigt som Elitcom breder ut sig inom IT- och mediaområdet där vi har förmågan att leverera professionella IT- och mediatjänster till våra målkunder. Detta inkluderar allt från avancerade webbsidor, programvaror och appar till journalistik, översättning och fotografering som vi skapar och medför med hög klass och innovation och som ska motsvara det som kunden vill ha och önskar sig. Genom ständig dialog med kunden kan vi uppnå det och på så sätt uppfylla dennes behov och ändamål vilket är just Elitcoms stora passion och drivkraft med hela verksamheten.  • ELITCOM © 2016
  • 559164-1419
  • 0736 - 77 29 59
  • INFO@ELITCOM.SE