Det finns mängder av referenser sen tidigare som vi har utfört uppdrag inom el- och IT-området och som har varit nöjda och återkommande kunder vilket vi ser det som extremt positivt och värdefullt. Det är en del av processen att kunna driva en långvarig och framgångsrik verksamhet och som underlättar en hel del att skapa kontakt med nya kunder där vi tror att vi kan uppfylla deras behov och ändamål med våra tjänster. Här är våra referenser inom respektive områden:

Elområdet

Under det tidigare namnet El & Storköksservice Mellansverige har det skett mängder av eljobb till olika typer av kunder i form av restauranger, företag och även till privatpersoner när det kommer till köksutrustningar, eldragningar, belysning och datanätverk.
Här är ett axplock av de kunderna:


IT-området

Den systemutvecklare med IT-kompetens som har införts till Elitcom, har en universitetsutbildning med ett examensbevis utfärdat och har sen tidigare utfört relevanta IT-tjänster åt kunder som egenföretagare. Dessa tjänster har involverat att utveckla avancerade webbsidor med innehållshanteringssystem som Joomla och WordPress, designa logotyp samt utföra sökordsoptimeringar på webbsidor (SEO) för att ge de bästa möjliga sökträffar på sökmotorer. Kunderna blev väldigt nöjda med slutprodukterna som han levererade och det ledde till att han fick fortsatt förtroende att utföra nya IT-uppdrag åt dem.

Han ligger även bakom designen och systemet på denna webbsida vilket visar ytterligare på hans breda kompetens och erfarenhet inom IT-utveckling.

Här finner ni ett urval av dessa tjänster som han har utfört till följande kunder:
  • ELITCOM © 2016
  • 559164-1419
  • 0736 - 77 29 59
  • INFO@ELITCOM.SE